Ελλάς - Τουρκία... συμμαχία στην ψηφοφορία της Euroleague

Gazzetta team
Ελλάς - Τουρκία... συμμαχία στην ψηφοφορία της Euroleague
Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά και τουρκικά πληκτρολόγια έχουν πάρει... φωτιά και 5 παίκτες της Φενέρ και 3 του Παναθηναϊκού περιλαμβάνονται στο ΤΟΡ 10 της διαδικτυακής ψηφοφορίας της Euroleague.

Η διαδικτυακή κάλπη άνοιξε στις 12/4 και θα κλείσει στις 28/4 (13:00) για το 25% του συνολικού αποτελέσματος (απ' τις ψήφους των εκπροσώπων του Τύπου το υπόλοιπο 75%) για την κατάρτιση της πρώτης και δεύτερης καλύτερης ομάδος και την ανακήρυξη του MVP της διοργάνωσης και το ελληνικό και τουρκικό κοινό έχει (ξανα)πάρει πολύ σοβαρά την όλη υπόθεση.

Προφανώς η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σαρώνει στο πέρασμά της, αλλά το γεγονός πως 4 παίκτες της οδηγούν την κούρσα φαντάζει υπερβολικό. Όχι με τον Γιάννη Μπουρούση της Λαμποράλ Κούτσα να συμπληρώνει την πρώτη 5άδα, ενώ θεωρείται από αρκετούς βασικός υποψήφιος για τη βραβείο του «MVP της Χρονιάς». Την ίδια ώρα ο εκτός Final 4 Παναθηναϊκός έχει τριπλή εκπροσώπηση απ' τους Διαμαντίδη, Ραντούλιτσα & Γκιστ κι ανάμεσά τους υπάρχουν οι ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας & Ντίξον της Φενέρμπαχτσε πάλι.

Όποιος επιθυμεί να ψηφίσει, μπορεί να το κάνει εδώ