Σκέφτονται να κάνουν πίσω οι Ρέτζιο Εμίλιο, Σάσαρι και Τρέντο

Gazzetta team
Σκέφτονται να κάνουν πίσω οι Ρέτζιο Εμίλιο, Σάσαρι και Τρέντο

bet365

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι τρεις ομάδες που έχουν ταχθεί υπέρ του Eurocup συναντήθηκαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Ρέτζιο Εμίλια, η Σάσαρι κι η Τρέντο συναντήθηκαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου και θα έχουν νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής Giovanni Malago. Οι ομάδες αυτές έχουν ταχθεί υπέρ του Eurocup κι ο Malago θα τους ζητήσει να κάνουν πίσω στη συμφωνία τους με τη μεριά της Euroleague, καθώς θα υπάρξει πρόβλημα με την Εθνική ομάδα ή διαφορετικά θα αποβληθούν εκείνες από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport αναφέρει πως πλέον οι τρεις αυτές ομάδες σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το Eurocup, απόφαση που αν τελικά την πάρουν θα πρέπει να πληρώσουν ρήτρες στη Euroleague, που ανέρχονται περίπου στο 9% των εσόδων τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα