Ράντολφ: «Σταθήκαμε τυχεροί, ήταν μία σπουδαία νίκη»

Gazzetta team
Ράντολφ: «Σταθήκαμε τυχεροί, ήταν μία σπουδαία νίκη»
Ο Άντονι Ράντολφ μέτρησε 28 πόντους και οδήγησε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στο θετικό αποτέλεσμα επί της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος τους ματς τόνισε πως ήταν μία ομαδική νίκη, αναγνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου...

«Ήταν μία ομαδική νίκη. Συνεχίσαμε να παλεύουμε παρά το γεγονός πως αυτή είναι μία δύσκολη έδρα. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε κρίσιμα καλάθια στο τέλος και κερδίσαμε. Ας ελπίσουμε πως θα πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας και θα βρεθούμε στο Final 4. Όλο το χρόνο η ομάδα παλεύει και σήμερα (σ.σ. χθες) βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να πάρουμε ακόμα ένα παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ, που συνέχισε λέγοντας:

Θα ολοκληρώσει το έργο της η Λοκομοτίβ, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-4; Σε απόδοση 1.73 προσφέρει η Novibet τη νίκη των Ρώσων.

«Ήταν δύσκολα σήμερα (σ.σ. χθες), διαθέτουν σπουδαίους παίκτες. Ανά πάσα στιγμή κάποιος από αυτούς μπορεί να έχει ένα καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα πλάνο εναντίον τους. Απλά σταθήκαμε τυχεροί απόψε. Ήταν μία σπουδαία νίκη για τους φιλάθλους της Λοκομοτίβ, τη διοίκηση, τους πάντες...»