Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»

Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»

Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»

Τις 10 καλύτερες εμφανίσεις παικτών τους στην σεζόν, παρουσίασαν οι Μπακς, κορυφή και άλλες και άλλες 5 συμμετοχές για τον «Κούνμπο». 

Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, όμως στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την... φωνάζουν! Οι Μπακς παρουσίασαν το Top 10 των επιδόσεων των παικτών τους στην σεζόν και από αυτές, μόλις οι 4 δεν ανήκουν στην «Κούνμπο». Μάλιστα, όχι μόνο είναι στο Νο 1, αλλά έχει και τις υπόλοιπες θέσεις μέχρι το Νο 4, όλες δικές του! 

Συγκεκριμένα, στο Νο 9 είναι ο Γιάννης κόντρα στους Θάντερ, με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς. Ακολουθεί στο Νο 7 το παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς, που μέτρησε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς. Την θέση στο Νο 4, την κέρδισε με το ματς κόντρα στους Καβς, όταν είχε 33 πόντους, 5 ριμπάουντς, 2 ασίστ. Ακόμα ένα μαγικό βράδυ, κόντρα στους Νετς, του έδωσαν τη θέση στο Νο 3, με 28 πόντους, 11 ριμπάουντς, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκς.

Μία θέση πριν την κορυφή, η επίδοσή του στο ματς με τους Μπουλς, όπου ο Γιάννης είχε 29 πόντους, 10 ριμπάουντς, 5 ασίστ. Όσο για το Νο1, ήρθε κόντρα στους Λέικερς του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ, όταν ο «Κούνμπο» είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντς, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 μπλοκς. 

Best of internet