Μπάτλερ: «Είμαι ο λόγος που οι Μπουλς δεν μπήκαν στα playoffs»

Μπάτλερ: «Είμαι ο λόγος που οι Μπουλς δεν μπήκαν στα playoffs»

Μπάτλερ: «Είμαι ο λόγος που οι Μπουλς δεν μπήκαν στα playoffs»

Σε μια εκ βαθέων και μάλλον υπερβολική εξομολόγηση προχώρησε ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το ότι οι Μπουλς απέτυχαν να μπουν στα playoffs.  

«Είμαι ο λόγος που δεν μπήκαμε στα playoffs. Είμαι εντάξει με αυτό, όχι χαρούμενος, αλλά εντάξει. Κι αυτό επειδή θα με κάνει καλύτερο και δυνατότερο για τη συνέχεια», είπε αρχικά.

Η αλήθεια είναι πως πριν τον τραυματισμό του Μπάτλερ, ο οποίος έλειψε για 15 παιχνίδια, οι Μπουλς ήταν στην 7η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 37-30. Χωρίς αυτόν η ομάδα του έκανε 10 ήττες και μόλις 5 νίκες και έτσι έμεινε εκτός post season.

«Δεν ήμουν όσο συνεπής έπρεπε. Είχα καλά παιχνίδια, μέτρια παιχνίδια και πολύ κακά παιχνίδια. Δε θέλω να έχω ούτε μέτρια ούτε κακά παιχνίδια. Τα καλά παιχνίδια μας κάνουν να νικάμε», είπε αναφορικά με την απόδοσή του.

Όσον αφορά στην κακή χημεία του με τον Ντέρικ Ρόουζ, ο Τζίμι Μπάτλερ τόνισε πως θα δουλέψουν οι δυο τους προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι.

«Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όταν χάνουμε, πρέπει να βρίσκεις κάτι να μιλάς για αυτό. Αυτή είναι μια καλή ιστορία. Νομίζω όμως ότι δεν έχει να κάνει με τίποτα και με κανέναν. Έτσι κι αλλιώς εμείς θα δουλέψουμε μαζί και θα βρούμε τρόπο να συνυπάρξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Best of internet