Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις απειλές σε Σπανούλη!

Gazzetta team
Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις απειλές σε Σπανούλη!
Ο Ολυμπιακός με επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (2/5/15) κι ο Αθλητικός Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη!

Το περιστατικό είχε σημαδέψει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ (66-77) της τότε 24ης αγωνιστικής περιόδου της Α1 κι εν τέλει ο Ολυμπιακός δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του. Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου. Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα