Πεδουλάκης: «Ψυχολογία και 1-2 πινελιές»

Πεδουλάκης: «Ψυχολογία και 1-2 πινελιές»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Ψυχολογία και 1-2 πινελιές»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε το στίγμα της επιστροφής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπου αντάμωσε πάλι με άλλοτε συνεργάτες και παίκτες του.

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους αυτή τη στιγμή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε προκειμένου να καταφέρουμε ν' αντιστρέψουμε το κλίμα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνολική προσπάθεια. Θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε χρόνο ν' αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Μόνο το κομμάτι της ψυχολογίας μπορούμε να βελτιώσουμε και να βάλουμε ακόμη 1-2 πινελιές για να δώσουμε τη μάχη μας στα playoffs» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο «Άρτζι», ο οποίος θα 'χει στο πλευρό του τον παραμένοντα Νίκο Παππά, τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο όπως στην πρώτη θητεία του στην ομάδα (2012-14), τον άλλοτε παίκτη του σε Περιστέρι (1990-2002) & Παναθηναϊκό (2012-13) Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ επαναδραστηριοποιήθηκε κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως διευθυντής της PAO BC Academy.

Διαβάστε εδώ πώς κύλησε η... νέα πρώτη προπόνηση της ομάδος υπό τις οδηγίες του και ποιοι ήταν ή δεν ήταν κι ούτε θα 'ναι πια παρόντες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα