Σφαιρόπουλος: «Κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Σφαιρόπουλος: «Κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο»

Σφαιρόπουλος: «Κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Λακωνικός ο Χακίμ Ουόρικ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στην κατάσταση των Πρίντεζη και Σπανούλη...

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών...

Για τον αγώνα: «Περιμέναμε πως το Ρέθυμνο θα εμφανιστεί βελτιωμένο σε σχέση με το ματς που παίξαμε πριν μία εβδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυναμας δεν ήτανόπως θα έπρεπε, δε βγάλαμε ενέργεια, έβαλαν και οι αντίπαλοι κάποια δύσκολα σουτ, ωστόσο το ξέσπασμα στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου μας έδωσε ενέργεια και μας βοήθησε να ξεφύγουμε στο σκορ. Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα».

Για το επόμενο ματς: «Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι στην Κρήτη. Το Ρέθυμνο είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίρνει ενέργεια στο γήπεδό της. Θέλουμε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι όπως κάναμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την κατάσταση των Σπανούλη και Πρίντεζη: «Κάθε μέρα θα κρίνεται η κατάστασή τους. Αμφότεροι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αύριο ίσως δοκιμάσει ένας εκ των δύο να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Κανείς δεν είναι έτοιμος να μπει κανονικά στην ομάδα. Κάθε μέρα θα βλέπουμε την κατάστασή τους και αναλόγως θα πράξουμε»

Για τη διάθεση του Λοτζέσκι: «Ξέρουμε τι παίκτης είναι και αυτός ξέρει πολύ καλά την ομάδα μετά από τόσα χρόνια. μας έλειψε πολύ στα δύο δίμηνα που απουσάιζε λόγω τραυματισμού και ασθένειας».

Ο Χακίμ Ουόρικ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και στη λιτή του δήλωση ανέφερε... «η επιθετική άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».

Best of internet