Συνεδριάζει κι αποβάλλει την ΑΕΚ η ΕΟΚ!

Συνεδριάζει κι αποβάλλει την ΑΕΚ η ΕΟΚ!

Γιάννης Ράμμας
Συνεδριάζει κι αποβάλλει την ΑΕΚ η ΕΟΚ!

bet365

Οι περισσότερες ομοσπονδίες άρχισαν να σχεδιάζουν την αποβολή όλων όσες ομάδες αγωνιστούν στο EuroCup κι η ΕΟΚ αναμένεται να συνεδριάσει (21/4) και ν' αποφασίσει γι' αυτόν της ΑΕΚ!

Ο κόντρα μεταξύ FIBA & Euroleague έχει φουντώσει, μία-μία οι ομοσπονδίες των περισσοτέρων χωρών έχουν αρχίσει να δυναμώνουν τη στάση τους στο πλευρό τής πρώτης κι η... μπάλα είναι έτοιμη να πάρει και την ΑΕΚ!

Σε αντίθεση με τους Άρη & ΠΑΟΚ του νεοσύστατου Champions League της FIBA η Ένωση έχει ταχθεί υπέρ της Euroleague με τη συμφωνία τους να συνεχίσει ν' αγωνίζεται στο EuroCup, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή ανοιχτή γραμμή με τις περισσότερες ομοσπονδίες κι η ΕΟΚ είναι έτοιμη να την αποβάλλει απ' τις εγχώριες διοργανώσεις της νέας χρονιάς (απ' το δικό της Κύπελλο απ' την Α1 βάσει σχετικού αιτήματος στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος οφείλει να λειτουργεί βάσει κανονισμών της FIBA).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι προγραμματισμένο αύριο (21/4), αλλά η απόφαση μοιάζει ειλημμένη.

Η ισπανική, η σερβική, η ρωσική, η λιθουανική κι η σλοβενική μεταξύ άλλων ομοσπονδία ήδη έχουν ανακοινώσει ανάλογα μέτρα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα