Ανακοίνωσε τον Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός!

Ανακοίνωσε τον Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε τον Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς συμφώνησε για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης και για τον επόμενο χρόνο.

O πιο επιτυχημένος, βάσει αποτελεσμάτων προπονητής, στη μετά - Ομπράντοβιτς εποχή επιστρέφει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, η οποία εκδόθηκε λιγο μετά τις 4μ.μ., επιβεβαιώνοντας τις πρωινές πληροφορίες που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η διαφορά που υπήρχε είχε να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο «Αρτζι» ήθελε συμβόλαιο 1,5 χρόνου, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε συμβόλαιο τριών μηνών με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Πεδουλάκη δεν είναι τωρινό, καθώς σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr υπήρξε επαφή και μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Ανθρωπος των «πράσινων» επικοινώνησε με τον Ελληνα τεχνικό, του εξέφρασε το ενδιαφέρον και μάλιστα τον διαβεβαίωσε για τρεις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν στην ομάδα, όπως κι έγιναν τελικά με την απόκτηση των τριών Αμερικανών.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η συμφωνία «χάλασε», καθώς η αποζημίωση του Τζόρτζεβιτς ήταν μεγάλη, συν του γεγονότος ότι τελικά αποφασίστηκε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία με τρεις νέους παίκτες.

Οσον αφορά τους άμεσους συνεργάτες του Πεδουλάκη, στο πλευρό του θα βρίσκεται σίγουρα ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Γιώργος Βόβορας που αυτή την περίοδο εργάζεται στην Κύπρο.

Δεδομένη επίσης θεωρείται η αποχώρηση των Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ που μέχρι τώρα ήταν στο πλευρό του Τζόρτζεβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα