Περάσοβιτς: «Πρόκριση απέναντι στον... θρύλο Διαμαντίδη»

Gazzetta team
Περάσοβιτς: «Πρόκριση απέναντι στον... θρύλο Διαμαντίδη»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως η πρόκριση της Λαμποράλ είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα του κι αποθέωσε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο τεχνικός της Λαμποράλ ανέφερε: «Αυτή η πρόκριση είναι μεγάλη στιγμή για μας. Τα είχαμε καταφέρει πριν 10 χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως τότε είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, ενώ τώρα έχω μια ομάδα με τρομερό πνεύμα και αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κόντρα σε ένα θρύλο όπως ο Διαμαντίδης Στην τελευταία περίοδο κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας στις δύσκολες στιγμές».

Ο Ντάριους Άνταμς από την πλευρά των παικτών: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο κόσμος φώναζε πολύ, καθώς θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι γι’ αυτούς. Εμείς παλέψαμε και ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα. Οι συμπαίκτες μου έδωσαν αυτοπεποίθηση, γιατί έχασα τα πρώτα σουτ. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν όλη η ομάδα. Έχασα τα πρώτα τέσσερα σουτ, αλλά μου είπαν να συνεχίσω. Έπαιξα δυνατά στην άμυνα και αυτό βγήκε θετικά στην επίθεση».