Καπογιάννη: «Πολύ σημαντικό το πρώτο ματς»

Καπογιάννη: «Πολύ σημαντικό το πρώτο ματς»

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών και η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ολυμπιακός «κουβαλάει» δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Α1 Γυναικών και χρειάζεται άλλες δύο για να πάρει το πρωτάθλημα.

Η Ελένη Καπογιάννη μιλώντας στο olympiacos.org ανέφερε, «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι όπως επίσης θεωρώ ότι θα είναι και πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε ετοιμαστεί, δυστυχώς η αποχή μας έβγαλε εκτός αγωνιστικού ρυθμού αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο, να μας υποστηρίξει. Το έχουμε ανάγκη και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ η δυναμική παρουσία του», δήλωσε η προπονήτρια του Ολυμπιακού».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανθή Μπαλτά από την πλευρά της πρόσθεσε: «Είναι ξεχωριστό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα τρία που έχουμε παίξει τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αρκετά δύσκολο. Θεωρώ ότι το πρώτο ματς των τελικών σημαίνει πολλά. Εφόσον νικήσουμε την Τετάρτη θα χρειαζόμαστε ένα βήμα ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε αύριο και με την βοήθεια του κόσμου μας που μας δίνει έξτρα ώθηση για να πετύχουμε το στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα