Σκουρτόπουλος: «Να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό»

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σκουρτόπουλος: «Να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό»

Σκουρτόπουλος: «Να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό»

Το Ρέθυμνο θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό (20/04) κι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

«Μπαίνουμε στα πλέι οφ με μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι να φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο την χρονιά αν και το έργο μας είναι δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά κατεβαίνουμε πλήρεις  αν και όχι 100% έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Δηλαδή να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε πράγματα από αυτά τα παιχνίδια και να μπορέσουμε στο ματς του Ρεθύμνου να είμαστε 100% έτοιμοι και να αποχαιρετίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους μας.

Δεν έχει σχέση το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ. Ο στόχος μας είναι δύσκολος έτσι και αλλιώς αλλά αυτή τη φορά η ομάδα μας είναι πληρέστερη και πιο σωστά προετοιμασμένη, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να σταθεί καλύτερα».

Παράλληλα, ο coach Σκουρτόπουλος πρόσθεσε: «Από κει και πέρα, το ότι μπήκε η ομάδα στα πλέι οφ είναι μεγάλη επιτυχία. Όσοι έζησαν από κοντά την ομάδα όλη την χρονιά μπορούν να το καταλάβουν και να το αξιολογήσουν. Εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε αυτό. Κατά κάποιο τρόπο είναι μία δικαίωση και στην πορεία πρέπει να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ώστε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Best of internet