Η μεγάλη νίκη του Περιστερίου κι ο Αποστολίδης!

Φάνης Παναγιώτου
Η μεγάλη νίκη του Περιστερίου κι ο Αποστολίδης!

bet365

Η 25η αγωνιστική της Α2 ανήκει στο παρελθόν και το gazzetta.gr κάνει τον καθιερωμένο απολογισμό παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν!

Αποτελέσματα, στατιστικά και βαθμολογία ΕΔΩ.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ένα από τα πιο θεαματικά και πιο συναρπαστικά ματς της χρονιάς έλαβε χώρα στο Περιστέρι, εκεί όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων αντιμετώπισε τον Φάρο Κερατσινίου. Υπήρχε φαβορί και αουτσάιντερ, ωστόσο στο παρκέ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το Περιστέρι θύμισε κάτι από τα… παλιά και κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον πολύ ισχυρό Φάρο! Μεγάλη νίκη και σίγουρα το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από την 25η αγωνιστική της Α2.

O MVP ΤΗΣ 25ης… ΣΤΡΟΦΗΣ
Χρήστος Λάκκας. Το Περιστέρι πήρε τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, με τον 24χρονο γκαρντ να κάνει τη διαφορά, καθώς μέτρησε 24 πόντους με 5/9 τρίποντα στα 32:27 που έμεινε στο παρκέ. Ο Λάκκας ηγήθηκε του Περιστερίου, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάσει σε μία κομβικής σημασίας νίκη, όπως εξήγησε ο ίδιος στο gazzetta.gr!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Διαμαντίδης σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο Παναθηναϊκός - Λαμποράλ.

ΠΑΙΚΤΗΣ-ΚΛΕΙΔΙ
Γιώργος Αποστολίδης. Η εμπειρία του είναι δεδομένη και σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στη Λιβαδειά ηγήθηκε του Ηρακλή. Ο Αποστολίδης έμεινε στο παρκέ για 35 αγωνιστικά λεπτά και σημείωσε 21 πόντους με 3/5 τρίποντα, έχοντας παράλληλα 6 ριμπάουντ στο ενεργητικό του. Το σημαντικό, όμως, είναι πως πρόκειται για τον παίκτη που χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή, καθώς με δικό του καλάθι διαμορφώθηκε το τελικό 65-64 στο φινάλε της αναμέτρησης!

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ «COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ»
Γιώργος Ρεμεντέλας. Πολύ μεγάλο ματς έγινε κι ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Εθνικό. Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες κι απέδειξε τη δυναμική της κόντρα σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεδομένα σημαντικό μερίδιο της συγκεκριμένης επιτυχίας πιστώνεται στη δουλειά του coach Ρεμεντέλα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Χρήστος Λάκκας
Περιστέρι - Φάρος 94-90
[24π., 2ρ., 2λ., 1ασ. σε 32:27]

Guard: Στέφαν Νίκολιτς
Πευκοχώρι - Φίλιππος Βέροιας 103-88
[23π., 5ρ., 1λ., 6ασ. σε 36:37]

Guard/Forward: Γιώργος Αποστολίδης
Ηρακλής - Λιβαδειά 65-64
[21π., 6ρ., 3λ., 2ασ. 1κλ. σε 35:01]

Forward/Center: Στέφαν Τζόρτζεβιτς
Δούκας - Προμηθέας 71-63
[15π., 10ρ., 3ασ., 1κλ. σε 26:38]

Center: Πέτρος Μελισσαράτος
Ψυχικό - Εθνικός 68-67
[18π., 10ρ., 1λ., 1κλ. σε 27:20]

Αποτελέσματα, στατιστικά και βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα