Και στο βάθος νέο ρεκόρ με την υπογραφή Διαμαντίδη (pic)

Και στο βάθος νέο ρεκόρ με την υπογραφή Διαμαντίδη (pic)

Γιάννης Ράμμας
Και στο βάθος νέο ρεκόρ με την υπογραφή Διαμαντίδη (pic)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται 9+ πόντους για ν' αφήσει πίσω του τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Μάικ Μπατίστ και να κάνει δικό του το #5 της σχετικής λίστας στην ίσως τελευταία συμμετοχή του στη Euroleague.

Το Game 3 των playoffs με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21:15/novasports 2) στο ΟΑΚΑ είναι υψίστης σημασίας για τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος ουδέποτε έχει βγει στο παρκέ για την ατομική στατιστική και α) πιθανότατα δεν έχει καν ιδέα και β) έχει άλλα πράγματα να σκέφτεται, αλλά στο απευκταίο ενδεχόμενο να 'ναι τελευταία φορά του με το σήμα της Euroleague στο αριστερό μέρος της φανέλας υπάρχει ακόμη κάτι που πρέπει να επισημανθεί:

Με 9+ πόντους ο Δημήτρης Διαμαντίδης (2.487π. σε 277συμ./9π. μ.ό.) θα γίνει ο πέμπτος καλύτερος σκόρερ στα χρονικά της διοργάνωσης! Ή κι ο πέμπτος καλύτερος σκόρερ στα χρονικά της διοργάνωσης, αφού ήδη αποτελεί σημείο αναφορές σε αρκετές κύριες κατηγορίες.

Ο Μάικ Μπατίστ (2.496π. σε 237συμ./10,5π. μ.ό.)... κρατά ακόμα στη εν λόγω θέση, αλλά ο 36χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού, στον οποίο οφείλει πολλούς απ' τους πόντους του, έχει την ευκαιρία να τον αφήσει πίσω του.

Ο επίσης άλλοτε συμπαίκτης του(ς) στον Παναθηναϊκό Γιάκα Λάκοβιτς απέχει 37 πόντους στο #4, αλλά οτιδήποτε επ' αυτού θα εξαρτηθεί απ' την εξέλιξη της σειράς.

Πρώτος όλων παραμένει ο ρέκορντμαν συμμετοχών Χουάν Κάρλος Ναβάρο (3.869π. σε 300συμ./12,9π. μ.ό) της Μπαρτσελόνα μπροστά απ' τον Βασίλη Σπανούλη (2.984π. σε 220συμ./13,6π. μ.ό) του Ολυμπιακού.

ΦΩΤΟ: euroleague.net