Φώτσης: «Να δείξουμε πως το πιστεύουμε» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Φώτσης: «Να δείξουμε πως το πιστεύουμε» (vid)
Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια των playoffs της Euroleague κι ο Αντώνης Φώτσης την αρχή της... ολικής επαναφοράς.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...τα δεδομένα στη σειρά των playoffs της Euroleague: «Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν έχουμε άλλη επιλογή, είμαστε πίσω 2-0, όποιος φτάσει στις 3 νίκες προκρίνεται. Τώρα που η σειρά επέστρεψε στην έδρα μας κοιτάμε να κερδίσουμε πρώτα την Τρίτη (19/4) και μετά βλέπουμε».

...τις απαιτήσεις του Game 3 (19/4, 21:15/novasports 2): «Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι έχουμε μέχρι τώρα. Έχουμε και το αβαντάζ της έδρας αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, ν' αρχίσουμε από αύριο (19/3) και μετά βλέπουμε»

...τις διορθώσεις σε σχέση με ό,τι έγινε στη Fernando Buesa Arena: «Πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να πολεμήσει, γιατί όλοι είδαμε πως η Λαμποράλ Κούτσα είναι μία ομάδα πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως, αν σε αυτόν τον τομέα φανούμε καλύτεροι, θα 'χουμε πολλές ελπίδες».

...τις απουσίες της Λαμπορά Κούτσα (Σενγκέλια, Κοσέρ & Χάνγκα;): «Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας τους για να κερδίσουμε. Κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα, πως μπορέσουμε εμείς να κερδίσουμε. Είδαμε ό,τι μπορούμε, δεν περιμένουμε να υπάρξουν ελλείψεις. Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να καταφέρουμε κάτι καλό».

...την πίστη για το 2-3: «Σίγουρα μπορούμε, γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο που απομένει είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το δείξουμε».