Οι μπασκετικοί διασκεδάζουν και... πετάνε τραπέζια στην «Υγειά τους» (vids)

Οι μπασκετικοί διασκεδάζουν και... πετάνε τραπέζια στην «Υγειά τους» (vids)

bet365

Αφιερωμένη στο μπάσκετ ήταν η χθεσινή εκπομπή «Στην υγειά μας» στον Alpha, όπου οι καλεσμένοι γλέντησαν με την ψυχή τους.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, Σταύρος Ελληνιάδης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Κώστας Τσαρτσαρης και Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν μόνο μερικοί από τους πολλούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ, με τον «δράκο» να κλέβει την παράσταση με το ζεϊμπέκικό του και τον «Ξανθό» με τις ατάκες του.

Καλεσμένες στην εκπομπή ήταν και οι μαζορέτες της Εθνικής ομάδας, οι οποίες λικνίστηκαν σε ρυθμούς τσιφτετελιού, αρκετοί δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους οι «δικοί μας» Βασίλης Σκουντής και Χριστίνα Βραχάλη.

Το γλέντι ήταν τρικούβερτο και αποκορύφωμα ήταν το... τραπέζι που αναποδογυρίστηκε από την πλευρά που κάθονταν οι Ελληνιάδης, Παπαντωνίου, Κοκορόγιαννης, αλλά και μια καρέκλα που εκτοξεύτηκε στη διάρκεια που ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδούσε!

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή στην «Υγειά μας» του Alpha:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα