Σενάρια για Βαν Γκάντι ή Τιμποντό στους Τίμπεργουλβς

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ

Σενάρια για Βαν Γκάντι ή Τιμποντό στους Τίμπεργουλβς

Σενάρια για Βαν Γκάντι ή Τιμποντό στους Τίμπεργουλβς

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έμειναν εκτός playoffs και φέτος, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη αρχίσει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για την επόμενη σεζόν.  

Το υλικό των «λύκων» έχει εξαιρετικό potential, καθώς απαρτίζεται από σχετικά μικρούς σε ηλικία, αλλά πολύ ταλαντούχους παίκτες και γι' αυτό ο πρόεδρος, Γκλεν Τέιλορ, ψάχνει τον κατάλληλο προπονητή να το καθοδηγήσει.

Ο θάνατος του Σόντερς στην αρχή της σεζόν, έφερε τον Σαμ Μίτσελ στη θέση του πρώτου προπονητή, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι Τίμπεργουλβς αναμένεται να συναντηθούν με τους Τζεφ Βαν Γκάντι και Τομ Τιμποντό, οι οποίοι είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση.

Ο Βαν Γκάντι έχει αρκετά χρόνια να προπονήσει ομάδα στο ΝΒΑ, καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σχολιαστής για την τηλεόραση.

Ο Τιμποντό απολύθηκε από τους Μπουλς και θεωρείται ίσως το πιο... καυτό όνομα της ελεύθερης αγοράς, καθώς εκτός από τους Τίμπεργουλβς, αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν.

Best of internet