Τελεσίγραφο στην Ελλάδα από τη FIBA!

Gazzetta team
Τελεσίγραφο στην Ελλάδα από τη FIBA!

bet365

Η κρίση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αγγίζει όλο και περισσότερο την Ελλάδα, με τη FIBA να στέλνει προειδοποιητική επιστολή στα γραφεία της ΕΟΚ!

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα πάρει μέρος στο Eurocup, κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια σχετικά με τη στάση της FIBA. Τα σενάρια αυτά επαληθεύτηκαν, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να περνάει στις πράξεις!

Έτσι, ο εκτελεστικός διευθυντής Ευρώπης της FIBA Καμίλ Νόβακ... εμφανίστηκε δια επιστολής και στα γραφεία της ΕΟΚ, με το έγγραφο σε πρώτη φάση να είναι περισσότερο προειδοποιητικό και όχι... τελεσιγραφικό όπως των Σλοβένων (διαβάστε ΕΔΩ).

Στη συγκεκριμένη επιστολή ανακοινώνεται ότι οι σκέψεις για κυρώσεις και αποβολές ομοσπονδιών των οποίων οι ομάδες συμφωνούν με τη Euroleague αποτελούν πλέον επίσημη απόφαση, επισημαίνεται ακόμα ότι η ΑΕΚ συμφώνησε για τουλάχιστον τρία χρόνια με τη Euroleague, επισυνάπτοντας και την σχετική επίσημη ανακοίνωση και καταλήγει: "Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου να μας υποβάλετε τις θέσεις σας για τα ανωτέρω".

Τι σημαίνει αυτό; Η FIBA καλεί την ΕΟΚ να ενημερώσει αν η ΑΕΚ υποστεί κυρώσεις, αποβολή από τις εγχώριες διοργανώσεις επί της ουσίας, αλλιώς θα υπάρξει κίνδυνος για την Εθνική ομάδα! Πλέον αναμένεται το επόμενο βήμα, που αφορά τη στάση της Ομοσπονδίας, η οποία πρέπει να αποστείλει το σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ...

 

Τελευταία Νέα