Τζόρτζεβιτς: «Δεν μπορείς να κρίνεις τους αγώνες με βολές»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε στην παράταση την δεύτερη ήττα του από τη Λαμπορτάλ Κούτσα (82-78), με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να εκφράζει παράπονα για ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών, δηλώνοντας σίγουρος πως οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν ξανά στη Βιτόρια.

Τζόρτζεβιτς: «Δεν μπορείς να κρίνεις τους αγώνες με βολές»

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Υπήρξαν πολλά σημεία στα οποία μπορούμε να σταθούμε, αλλά ως επαγγελματίας αυτό που οφείλω να πω πρώτα είναι συγχαρητήρια στη Λαμποράλ Κούτσα. Έχουν δύο πολύ καλούς χειριστές της μπάλας, τον Άνταμς και τον Τζέιμς. Αυτοί οι δύο παίκτες έκαναν τη διαφορά όχι μόνο απόψε, αλλά και δύο ημέρες νωρίτερα. Σας είχα τονίσει προχθές (13/4) πως θα παρουσιαζόμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι, κι αυτό κάναμε. Παλέψαμε για να πάρουμε τη νίκη και να σπάσουμε την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα».

Για την τακτική που επέλεξε: «Σήμερα διαλέξαμε να τον πάμε στα φάουλ και στο σκληρό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις πώς να τους αντιμετωπίσεις. Έχω ένα θέμα με τα σφυρίγματα. Δεν μπορείς να κρίνεις τους αγώνες με βολές. Άσε τους παίκτες να αποφασίσουν. Ο Ραντούλιτσα είχε μόνο δύο βολές και αυτά είναι δυσανάλογα».