Η FIBA απέβαλλε τη Σλοβενία, ακολουθούν κι άλλοι (pics)

Η FIBA απέβαλλε τη Σλοβενία, ακολουθούν κι άλλοι (pics)

Η FIBA απέβαλλε τη Σλοβενία, ακολουθούν κι άλλοι (pics)

bet365

Η Διεθνής Ομοσπονδία έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία της Σλοβενίας την οποία ενημέρωσε για την αποβολή της Εθνικής ομάδας.

Η κόντρα FIBA με Euroleague συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Πριν λίγες ώρες η Διεθνής Ομοσπονδία απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία της Σλοβενίας την οποία ενημέρωσε πως αποβάλλεται από όλες τις διοργανώσεις σε επίπεδο Αντρών επειδή σύλλογοι της χώρας προτίμησαν το EuroCup και όχι το Champions League!

Η Σλοβενία με τα τωρινά δεδομένα δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Eurobasket και να διεκδικήσει την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παρόμοια επιστολή θα σταλεί (αν δεν έχει συμβεί ήδη) σε όλες τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που έχουν συλλόγους οι οποίο επέλεξαν το EuroCup.

Η απόφαση της επιστολής αναφέρει: «Η ομοσπονδία σας έχει χάσει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις εθνικές διοργανώσεις ανδρών που οργανώνονται από τη FIBA, όπως το Eurobasket 2017. Σε περίπτωση που η ομοσπονδία σάς έχει αποδείξει πως τα προαναφερθέντα δεν είναι αληθή, καλείται να υποβάλλει την διαφωνία της στην FIBA Europe μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου».

 

Τελευταία Νέα