Zντοβτς: «Nα διαχειριστούμε την πίεση»

Zντοβτς: «Nα διαχειριστούμε την πίεση»

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (16/4, 18:30) στην πρεμιέρα των playoffs κι ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως πρέπει να δώσουν τα πάντα και πως μέσα από τις εμφανίσεις τους να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε για το παιχνίδι: «Ήρθε η ώρα των playoffs. Σίγουρα στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ η πίεση είναι σε μας χωρίς καμιά αμφιβολία. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε, ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση ενός τέτοιου αγώνα.

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί, επιθετικοί και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα διαθέτει εμπειρία, οι παίκτες του γνωρίζουν τι σημαίνουν τα playoffs και έχει όλα τα «όπλα» του, μαζί με τη νέα προσθήκη του ψηλού, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα και στη νίκη αύριο.

Έχω πει πολλές φορές, ότι εμείς πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας. Έχουμε παίξει καλά στα τελευταία ματς, έχουμε δώσει το 101% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να έλθει αύριο στο ΟΑΚΑ και να γίνει ο έκτος παίκτης μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα