Παπαθεοδώρου: «Να φανούμε αντάξιοι για αγώνα playoffs»

Παπαθεοδώρου: «Να φανούμε αντάξιοι για αγώνα playoffs»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη σειρά των playoffs με αντίπαλο τον Άρη.

Η Κηφισιά αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν ώστε να αντιμετωπίσει αύριο (16/04) τον Άρη στο πρώτο ματς της φάσης των playoffs.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο Λαμποράλ - Παναθηναϊκός.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, «Η είσοδος στα playoffs μας γέμισε ικανοποίηση για τις προσπάθειες που έγιναν όλη τη χρονιά και ο αντίπαλός μας, ο Άρης μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας για δύο λόγους. Πρώτον, θα αντιμετωπίσουμε την κατά τεκμήριο καλύτερη και πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος με πολύ καθαρή φιλοσοφία και πίστη στο αρχικό της πλάνο και δεύτερον θα παίξουμε σε ένα από τα πιο μπασκετικά γήπεδα της Ευρώπης που σίγουρα σε αγώνες playoffs οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ο στόχος είναι να φανούμε αντάξιοι ενός αγώνα playoffs ελληνικού πρωταθλήματος και να βγάλουμε τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια της κανονικής περιόδου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα