Ουίλιαμς: «Να μην τους αφήσουμε να πιάσουν ρυθμό»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς παραδέχτηκε πως η Λαμποράλ Κούτσα έδειξε πως ήθελε περισσότερο το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως τώρα ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει.  

Ουίλιαμς: «Να μην τους αφήσουμε να πιάσουν ρυθμό»

 Ο 26χρονος άσος των «πρασίνων» ανέφερε για το Game 2: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δε λειτούργησαν καθόλου καλά στο πρώτο ματς. Σαφώς και η Λαμποράλ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από εμάς. Εμείς, όμως, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό.

Μέσα από την άμυνά μας πρέπει να μην τους αφήσουμε να πιάσουνε ρυθμό. Χθες κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Τόσο στη ρακέτα, όσο και με το ότι τους αφήναμε να μας περνάνε και να φτάνουν μέχρι μέσα στο καλάθι.

Δεν νομίζω ότι οι απουσίες που θα έχει η Λαμποράλ θα μας κάνει το έργο μας πιο... εύκολο. Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Έπαιξε πολύ σκληρά απέναντί μας και μας κέρδισε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια "μάχη" και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».