Μπόγρης: «Να αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Μπόγρης: «Να αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός»
Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμποράλ Κούτσα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκα μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω του το ματς της Τετάρτης.

Την κακή επίθεση και τα σουτ που έβαζε η Λαμποράλ πλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς της σειράς του με τους Ισπανούς, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη. Ο Έλληνας άσος, τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να αφήσουν αυτό το ματς πίσω τους και να κοιτάξουν τη συνέχεια...

«Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την κακή του επίθεση. Έδειξε αγχωμένος. Η Λαμποράλ ήταν καλά διαβασμένη κι έβαλε και τα σουτ, που τα περισσότερα ήταν ελεύθερα. Στέρεψε από δυνάμεις και ο Ραντούλιτσα και ξέφυγε η διαφορά. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθεί στο ματς της Παρασκευής. Το καλύτερο σχολείο για απόψε και αύριο θα είναι το βίντεο. Θα πρέπει να βρει τρόπους να τους περιορίσει».

Για τον Γιάννη Μπουρούση, είπε: «Του αξίζει να βγει MVP της χρονιάς, μαζί με τον Ντε Κολό. Έχει πάρει μια ομάδα σαν τη Λαμποράλ Κούτσα και την έχει οδηγήσει ως εδώ. Εύχομαι να καταφέρει να πάρει το βραβείο».