Τζόρτζεβιτς: «Δουλεύουμε απ' τον Σεπτέμβριο για το Final 4, κρίμα ν' αποκλειστούμε»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Δουλεύουμε απ' τον Σεπτέμβριο για το Final 4, κρίμα ν' αποκλειστούμε»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβγαλε το... καπέλο στη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, αλλά εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός του είναι έτοιμος για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

«Δουλεύουμε απ' τον Σεπτέμβριο γι' αυτό και δε θα 'ναι καλό ν' αποκλειστούμε σ' αυτό το σημείο, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Προς το παρόν ας απολαύσουμε τη διοργάνωση» είπε μεταξύ άλλων στην ισπανική as ο 48χρονος Σέρβος προπονητής.

Όσο για το πού θα κριθεί η προημιτελική σειρά με την ομάδα της Βιτόρια, σημείωσε πως «η προσπάθεια κι η ενέργεια πρέπει να 'ναι στον ανώτατο βαθμό με τη Λαμποράλ Κούτσα σ' αυτό το γήπεδο» και πως «πρέπει ν' απαντήσουμε στην ταχύτητα, στο ταλέντο και στην ποιότητα των γκαρντ της, τα οποία πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά. Επίσης και στον Μπουρούση, ο οποίος είναι ένα πόιντ γκαρντ στη ρακέτα. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες με δυνατότητες κι ενέργεια, όπως οι Χάνγκα, Μπλάζιτς, Μπέρτανς, Πλάνινιτς & Τιγ μεταξύ άλλων. Πρόκειται για μία πλήρης ομάδα, η οποία αποδίδει πολύ καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.