Γράμμα-υπόκλιση του Μάτζικ Τζόνσον στον Κόμπι Μπράιαντ

Γράμμα-υπόκλιση του Μάτζικ Τζόνσον στον Κόμπι Μπράιαντ

Γράμμα-υπόκλιση του Μάτζικ Τζόνσον στον Κόμπι Μπράιαντ

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο διαβάζοντας το δε μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος.

Ένας εκ των κορυφαίων και πλέον ταλαντούχων παικτών στην ιστορία του αθλήματος υποκλίνεται στον Κόμπι Μπράιαντ για τα εκπληκτικά κατορθώματά του εντός - αλλά, και εκτός- παρκέ μέσω ενός γράμματος που δημοσιεύτηκε στο «The Playbook»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αγαπητέ Κόμπι,

Για 20 χρόνια σε έβλεπα να κυριαρχείς στο μπάσκετ. Από το "Great Western Forum" στο πιο διάσημο σε όλο τον κόσμο "Staples Center", αφιέρωσες τη ζωή σου στο να γίνεις ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ το μπάσκετ. Μέσα από την αφοσίωσή σου στην επιτυχία, την τρομερή όρεξη για δουλειά και την νοοτροπία του νικητή, κάθε χρόνο τελειοποιούσες τις ικανότητές σου πάνω από το αναμενόμενο.

Είσαι ένα παράδειγμα για τους συμπαίκτες σου και τους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μέσω των εκπληκτικών επιτευγμάτων σου στο παρκέ και των εκτεταμένων φιλανθρωπικών προσπαθειών σου εκτός παρκέ. Ως ένας πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, 18 φορές NBA All Star, MVP του ΝΒΑ και δύο φορές ΜVP των τελικών, οδήγησες την ομάδα σου δίνοντας το παράδειγμα και έδειξες πώς φτάνεις την επιτυχία. Ως ένα μέλος των All NBA - Teams 15 φορές και 12 φορές μέλος των All - Defensive Teams, συνέχισες να δίνεις πολλά, αλλά δεν σταμάτησες εκεί. Έκανες τη 2η καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα στο ΝΒΑ με 81 πόντους σε ένα ματς και έγινες ο 3ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, γράφοντας για πάντα το όνομά σου στην ιστορία του ΝΒΑ.

Κάθε βράδυ που έπαιζες, ανυπομονούσα να σε δω, γνωρίζοντας πως θα μπορούσα να παρακολουθήσω ένα απίστευτο σουτ ή μια κίνηση, που δεν είχα δει ποτέ ξανά στο παρκέ. Θαύμασα τις δεξιότητές σου και λάτρεψα την ενέργεια που έφερες στο παιχνίδι, φορώντας αυτή την μωβ - χρυσή φανέλα. Δεν απογοήτευσες ποτέ την πόλη, τους φίλους των Λέικερς και τους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να κερδίζεις παιχνίδια και πρωταθλήματα και γι' αυτό τόσο πολλοί άνθρωποι σε αγάπησαν.

Θα μπεις σε μια θρυλική λίστα των καλύτερων παικτών των Λέικερς και των Hall Of Famers. Οι φανέλες τους κρέμονται με περηφάνια στην οροφή του "Staples Center" και σύντομα η δική σου θα λάμπει δίπλα σε αυτές: από τους Gail Goodrich, Jerry West, Elgin Baylor και τον Wilt Chamberlain μέχρι τους Kareem Abdul Jabbar, Jamaal Wilkes, James Worthy και τον Shaquille O’Neal.

Λίγοι άνθρωποι άλλαξαν το μπάσκετ, αλλά εσύ θα θεωρείσαι ένας από αυτούς μαζί με τους συμπαίκτες μου στην "Dream Team", τον Λάρι Μπερντ και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Απόλαυσα κάθε λεπτό της καριέρας του. Ευχαριστώ για όλες τις φανταστικές αναμνήσεις. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Κόμπι Μπράιντ!

Με εκτίμηση,

Έρβιν "Μάτζικ" Τζόνσον».

 

NBA Τελευταία Νέα