Tίμησαν τον Κόμπι Μίλαν και Γιουβέντους (pic & vid)

Gazzetta team
Tίμησαν τον Κόμπι Μίλαν και Γιουβέντους (pic & vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ δίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/4) της τελευταία παράσταση της καριέρας του, με τις Γιουβέντους και Μίλαν να τιμούν με τον δικό του τρόπο τον «Black Mamba».

Η ώρα του μεγάλου αντίο έφτασε για τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς σε μερικές ώρες ο «Black Mamba» θα πατήσει για τελευταία φορά ως παίκτης το παρκέ του Staples Center, στο κύκνειο άσμα της καριέρας του απέναντι στους Τζαζ, ολοκληρώνοντας την 20ετή καριέρα του.

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος σπεύδει να αποχαιρετήσει τον Μπράιαντ και μεταξύ των ομάδων που τίμησαν τον «ΚΒ24» βρέθηκαν τόσο η Μίλαν, όσο και η Γιουβέντους.

«Ήταν απόλαυση να παρακολουθούμε έναν «ροσονέρο» να κυριαρχεί στα παρκέ του ΝΒΑ όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της Μίλαν στο Twitter, το οποίο συνοδευόταν και από μία φωτογραφία του Κόμπι με τη φανέλα των «ροσονέρι», αλλά και από την την φράση: «Οι ήρωες έρχονται και φεύγουν, όμως οι θρύλοι ζουν για πάντα».

Από την πλευρά της, η «Μεγάλη Κυρία» δημιούργησε ένα βίντεο προς τιμήν του «Black Mamba», όπου οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Πολ Πογμπά και Πάολο Ντιμπάλα προσπαθούν να μιμηθούν τα κατορθώματα του σταρ των Λέικερς,

 

NBA Τελευταία Νέα