Sold out σε λιγότερες από 48 ώρες!

Φάνης Παναγιώτου
Sold out σε λιγότερες από 48 ώρες!
Η ζήτηση για τα εισιτήρια του Game 3 με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/04, 21:15) ήταν… τεράστια και το sold out ανακοινώθηκε σε λιγότερες από 48 ώρες!

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκιστ σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο Λαμποράλ - Παναθηναϊκός.

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.