Σλούκας: «Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακο, είμαι ευτυχισμένος στη Φενέρ!» (vid)

Σλούκας: «Χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακο, είμαι ευτυχισμένος στη Φενέρ!» (vid)
Ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού και τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής γκαρντ αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η σειρά με τη Ρεάλ είναι πολύ δύσκολη και επισήμανε πως ενδεχομένως οι ελληνικές ομάδες να έχουν καλομάθει τους φιλάθλους τους με τις επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σλούκας που έκανε μαγική εμφάνιση, ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ πόντων του στην Ευρωλίγκα και πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια, έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ μικρός για να μιλήσει για τον προπονητή του και πως αρκούν οι τίτλοι του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βαγγέλη Ιωάννου, μετά το τέλος του αγώνα:

Για την καλή εμφάνισή του:
«Είναι μια πολύ καλή εμφάνιση μετά από πολλούς τραυματισμούς Σήμερα είχα λίγες ενοχλήσεις, αλλά όπως όλα τα παιδιά τα έδωσα όλα. Εγινε απλά το 1-0, θα τα δώσουμε όλα και στη συνέχεια. Η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια και θα είναι διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι».

Για τη σεζόν που διανύει:
«Η χρονιά μέχρι τώρα είναι περίεργη. Ως ομάδα πάντως είμαστε σε καλό δρόμο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague, έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Από τον Δεκέμβριο είχα κάπιοες ενοχλήσεις και συνέχισα να παίζω. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να επιστρέψω και να είμαι μέλος της ομάδας για να επιστρέψουμε στο Final-4. Τώρα είμαι αρκετά καλά».

Για τη συνέχεια της σειράς και τον Βέσελι:
«Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Βέσελι είναι σημαντική μονάδα και ντεζαβαντάζ που πρέπει να καλύψουμε η απουσία του. Θέλαμε να έχουμε καλή άμυνα και να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ. Είχαμε καλές στιγμές όπου η διαφορά ανέβηκε και κακές που έφεραν το μείον και έκαναν το ματς ντέρμπι. Εγώ ήθελα να δώσω ό,τι μπορώ στο ματς, να ανεβάσω την άμυνα. Είμαι χαρούμενος για το 1-0 και συνεχίζουμε. Το δεύτερο θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα δούμε τις αδυναμίες μας όπως και η Ρεάλ. Είναι μεγάλη σειρά. Είμαστε ακόμα στο 1-0. Κατεβάζουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε»

Για τον Ολυμπιακό:
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό. Εχω αποφασίσει να μη μιλήσω. Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Πέρασα ευτυχισμένα χρόνια στον Ολυμπιακό. Χρωστάω στον Ολυμπιακό, στη διοίκηση, σε όλους. Τώρα είμαι στη Φενέρμπαχτσε και κάθε μέρα προσπαθώ να δίνω το 100%»

Για την Εθνική:
«Η Εθνική ομάδα είναι μεγάλο κεφάλαιο και μεγάλη τιμή. Δεν το σκέφτομαι όμως. Κοιτάω τη Φενέρ και το καλοκαίρι βλέπουμε».

Για τον Ζοτς:
«Αυτά που λένε για τον κόουτς είναι αναμφισβήτητα. Εγώ είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω. Γι' αυτόν μιλάνε οι τίτλοι. Οι παίκτες τα δίνουν όλοι. Χαίρεσαι τη συνύπαρξη μαζί του. Κατεβάζουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε»

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός έχει καλομάθει τον κόσμο. Δεν αλλάζει κάτι τώρα που δεν τα κατάφερε. Είναι τεράστιο κλαμπ. Δεν έχω να σχολιάσω τι έφταιξε. Το τέλος είναι αυτό που μένει. Καλύτερο γι' αυτούς είναι να πάρει το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.