Οι Ουόριορς καλύτεροι των Μπουλς του Τζόρνταν στο NBA 2K! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Οι Ουόριορς καλύτεροι των Μπουλς του Τζόρνταν στο NBA 2K! (vid)

bet365

Οι συγκρίσεις μεταξύ των φετινών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τον Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-96 δίνουν και παίρνουν, με το NBA 2K να... παίρνει την κατάσταση στα χέρια του!

Η παρέα του Στεφ Κάρι έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έγινε η δεύτερη ομάδα που φτάνει τις 72 νίκες και πλέον έχει την ευκαιρία, στο ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις, να φτάσει στο απόλυτο ρεκόρ, δηλαδή το 73-9!

Οι συγκρίσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Σικάγο Μπουλς είναι πολλές κι οι υπεύθυνοι του NBA 2K αποφάσισαν να βάλουν τις δύο ομάδες στο... παρκέ! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Οι περισσότερες σειρές ολοκληρώθηκε με 42 υπέρ των Πολεμιστών, με τον Μάικλ Τζόρνταν να έχει κατά μέσο όρο 32 πόντους, τον Στεφ Κάρι 30 πόντους και τον Ντένις Ρόντμαν να μαζεύει 14 ριμπάουντ, έναντι 11 του Ντρέιμοντ Γκριν.

Οι ειδικοί του ESPN δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως κι ο Σκότι Πίπεν που πριν από μερικό καιρό έκανε λόγω για... 4-0 υπέρ των Σικάγο Μπουλς, ωστόσο το αποτέλεσμα του NBA 2Κ είναι αυτό και δεν αλλάζει!

 

NBA Τελευταία Νέα