Επίθεση σε Μπέο με «καρφιά» σε Αλαφούζο

Επίθεση σε Μπέο με «καρφιά» σε Αλαφούζο

Gazzetta team
Επίθεση σε Μπέο με «καρφιά» σε Αλαφούζο

bet365

Μέσω γραπτής δήλωσης απάντησε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «καρφώνοντας» παράλληλα και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ», ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως ο δικαστής Βαγγέλης Πουλιός που εισηγήθηκε την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση Κoriopolis, γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει και κάνοντας μια εκτίμηση, ο κ. Πούλιος ήταν φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είχε διαρκείας και θεωρώ πως η γνωριμία και η επαφή του με τον κ. Μαρινάκη έγινε μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αυτό έμαθα, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως στο πρώτο βούλευμα καλώς απαλλάχθηκε ο κύριος Μαρινάκης, για τα υπόλοιπα, θέλω να πιστεύω πως θα λάμψει η δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, η οποία απάντησε με γραπτή της δήλωση: «Με αφορμή τα όσα αυθαίρετα συμπεράσματα εξέθεσε ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του, Μπέος, σε τηλεοπτική εκπομπή, θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

- Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μία εξόχως δημοφιλής ομάδα και πλήθος δημοσίων λειτουργών είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά.

-Για τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο γνωστός για τη διαδρομή του, Μπέος, υπάρχει ένορκη κατάθεση ότι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά.

-Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στην ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό, τον επιτυχημένο από τον αποτυχημένο. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύει κανείς.

-Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν μήπως και διαβρωθεί η σχέση των φίλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το πιο ένδοξο κι επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, όσα ψέματα κι αν εκτοξευθούν, όση λάσπη κι αν επιστρατευτεί, δεν θα υπάρξει το ποθητό, για μερικούς, αποτέλεσμα.

-Δεν είναι τυχαία επίσης η χρονική επιλογή της εκτόξευσης της λάσπης, όταν η ομάδα αρχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στο FINAL 4! Τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι από επερχόμενη επιτυχία του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρατεύουν ακόμα και τον Μπέο;»

Μάλιστα το Υ.Γ της δήλωσης, περιλαμβάνει «καρφιά» και για τον Γιάννη Αλαφούζο: «ΥΓ: Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα