Τζόρτζεβιτς: «Αυτή είναι η ευκαιρία μας»

Τζόρτζεβιτς: «Αυτή είναι η ευκαιρία μας»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Αυτή είναι η ευκαιρία μας»
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βιτόρια κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα (Game 1: 13/04, 21:45/Novasports 2). Τι είπε για τον Γιάννη Μπουρούση.

«Είναι ένας από τους στόχους μας. Προφανώς τώρα τα ματς με τη Λαμποράλ είναι ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μια απίστευτη σεζόν. Βγήκε δεύτερη σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους. Στο επίπεδο των πλέι οφ όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Πηγαίνουμε εκεί έχοντας τεράστια θέληση να τα καταφέρουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά και να βρούμε απαντήσεις στις αθλητικές ικανότητες του αντιπάλου. Είναι μια πολύ ψηλή και σκληρή ομάδα».

Σε ερώτηση σχετικά με τη σημασία της αντιμετώπισης του Γιάννη Μπουρούση από τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Ο Μπουρούσης πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν. Είναι προφανώς ένας από τους ηγέτες ή και ο ηγέτης της Λαμποράλ. Τους δίνει ό,τι χρειάζονται για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Είναι από τους παίκτες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Δεν είναι μόνο δουλειά του Ραντούλιτσα η αντιμετώπισή του αλλά ομαδική προσπάθεια».

Σχετικά με τη δύναμη της Λαμποράλ στην περιφέρεια σχολίασε: «Πέραν αυτού διαθέτουν και αρκετούς καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Εμείς όμως πιστεύουμε στους εαυτούς και μας θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Σήμερα συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό και ο «Σάλε» ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα να επαναλάβει κάτι ανάλογο: «Αυτή τη στιγμή το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πρώτο ματς. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται, τι γράφεται. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμποράλ το οποίο είναι την Τετάρτη. Και μετά θα σκεφτόμαστε αυτό της Παρασκευής. Όχι με τη θεωρία και την ιστορία. Μόνο το πρώτο ματς μας απασχολεί», απάντησε.

Όσο για τη σημασία της πρώτης αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς. Δεν έχει σημασία αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας. Η μία νίκη δεν είναι αρκετή. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Είναι μια μεγάλη σειρά. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και το πρώτο μας βήμα είναι την Τετάρτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.