Από αύριο (11/4) στη Βιτόρια με 13 παίκτες ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Ράμμας
Από αύριο (11/4) στη Βιτόρια με 13 παίκτες ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς... Λαμποράλ Κούτσα κι είναι έτοιμος για το ταξίδι στη Βιτόρια για τα playoffs της Ευρωλίγκας. Με 13 παίκτες η αποστολή.

Αφού... ξεχρέωσε στην κανονική περίοδο, ο Παναθηναϊκός ξεχνά για λίγο τα playoffs της Α1 κι επικεντρώνεται σ' αυτά της Ευρωλίγκας, όπου έχει τη νέα ευκαιρία να επιστρέψει σε Final 4 για πρώτη φορά μετά το 2012. Η Λαμποράλ Κούτσα τον περιμένει στη Fernando Buesa Arena (πρεμιέρα στις 13/4, 21:45/novasports 2) κι ήδη κινείται σε σχετικούς ρυθμούς με την προετοιμασία να 'χει αρχίσει και... σχεδόν άπαντες να μετρούν αντιστρόφως εν όψει αναχώρησης (11/4, 13:00) για τη Βιτόρια (μέσω Μονάχου).

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη χωρίς τους Χαραλαμπόπουλο (θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη) & Παπαγιάννη (ίωση) μεταξύ άλλων και στο αεροπλάνο θα μπουν οι Χέινς, Πάβλοβιτς, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Διαμαντίδης, Γκιστ, Καλάθης, Κούζμιτς, Ουίλιαμς & Χάντερ.

Με προορισμό την Ισπανία θα ταξιδέψει κι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, αλλά με πρώτο σταθμό τη Βαρκελώνη για τη συνάντηση των 11 ομάδων της νέας Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια αρχή.