ΛεΜπρον: «Τα ρεκόρ είναι για σπάνε, θα ήταν ωραίο να τα καταφέρουν οι Ουόριορς»

Gazzetta team
ΛεΜπρον: «Τα ρεκόρ είναι για σπάνε, θα ήταν ωραίο να τα καταφέρουν οι Ουόριορς»

bet365

Oι Ουόριορς απειλούν το τρομερό ρεκόρ των Μπουλς για την κορυφαία επίδοση στην regular season και ο ΛεΜπρον Τζέιμς, αν και ανταγωνιστής, τόνισε πως θα του άρεσε να δει τον Στεφ Κάρι και την παρέα του να γράφουν ιστορία, τονίζοντας πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.

Οι Ουόριορς χρειάζονται τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της regular season, προκειμένου να καταρρίψουν το ιστορικό 72-10 των Μπουλς και ο ΛεΜπρον Τζέιμς μιλώντας στα πλαίσια της καθιερωμένης προπόνησης πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου (10/4) τόνισε πως θα ήθελε να δει τους Πρωταθλητές να γράφουν την δική τους ιστορία στο ΝΒΑ.

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Αυτό δεν σημαίνει πως χάνει την αξία του του αυτός που είχε μέχρι τότε το ρεκόρ. Όλοι κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ που κάποιος άλλος έχει καταρρίψει πριν από εμάς. Όλα τα ρεκόρ σπάνε κάποια στιγμή. Όλων των ειδών τα ρεκόρ καταρρίπτονται κάποια στιγμή αλλά κανένας δεν υποτιμά τον προκάτοχό του. Αντίθετα, τον επαινείς ακόμα περισσότερο. Σίγουρα λες "Αλήθεια το έκαναν αυτό;" Βλέποντας τους Ουόριορς να βρίσκονται τρεις νίκες μακριά από το να σπάσουν το ρεκόρ, νομίζω σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα».

Σε ότι αφορά στην ιστορική ομάδα των Μπουλς του 1996, ο «Βασιλιάς» τόνισε πως δεν ήταν μόνο τα μεγάλα αστέρια που έκαναν την διαφορά: «Οι βασικοί παίκτες (Τζόρνταν, Πίπεν, Ρόντμαν) δεν έπαιζαν συχνά πολύ στα τελευταία δεκάλεπτα. Υπήρχαν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου παίκτες όπως ο Κούκοτς ή ο Ράντι Μπράουν ή ο Τζουντ Μπέτσλερ έμπαιναν και καθάριζαν ένα παιχνίδι. Είναι κάτι που θυμάμαι πολύ καλά».

Σε ότι αφορά στην δική του καλύτερη χρονιά: «Η καλύτερη μου χρονιά ήταν το 66-16 με τους Καβς το 2008-09. Όταν θυμάμαι εκείνη την περίοδο μου έρχονται χαρακτηριστικά στο μυαλό κάποια παιχνίδια όπου καταφέραμε και νικήσαμε ενώ θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά στη συνέχεια το σκέφτομαι διαφορετικά και λέω πως παρότι δεν έπρεπε να νικήσουμε, καταφέραμε να επιστρέψουμε. Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για εμάς. Δεν ξέρω αν έχω βρεθεί κάποτε σε ομάδα που είχε ως στόχο να σπάσει το ρεκόρ. Απλά δεν το σκέφτεσαι και το αφήνεις να συμβεί μέχρι να δεις πως θα εξελιχθούν τελικά τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα