Λυκογιάννης: «Πετύχαμε τους στόχους παρά την μείωση του μπάτζετ»

Λυκογιάννης: «Πετύχαμε τους στόχους παρά την μείωση του μπάτζετ»

Λυκογιάννης: «Πετύχαμε τους στόχους παρά την μείωση του μπάτζετ»

bet365

Στην επίτευξη των στόχων του Κολοσσού παρά τη μείωση του μπάτζετ σε σχέση με πέρσι στάθηκε σε δηλώσεις του ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε και φέτος την πρόκριση στα playoffs και ο προπονητής της ομάδας εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αρκετά πιο ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Αρης ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές. Στα κρίσιμα σημεία αντέδρασε σωστά, έβαλε μεγάλα σουτ και κέρδισε δίκαια. Για εμάς τελειώνει μια χρονιά που κάναμε υπέρβαση, τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή ρίξαμε σημαντικά το μπάτζετ της προηγούμενης σεζόν αλλά καταφέραμε να μπούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ και να πάρουμε αντίστοιχη θέση», είπε αρχικά.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που το πετύχαμε συν το γεγονός ότι μείναμε αναλλοίωτοι, όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος, χωρίς να κάνουμε αλλαγές σε παίκτες με μοναδική προσθήκη αυτή του Σαλούστρου. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε, γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, και από κει και πέρα να προετοιμαστούμε για να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια στα πλεί οφ με τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον Αρη», πρόσθεσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα