Γιατζόγλου: «Μόνο εγώ είχα διάθεση να νικήσω σήμερα»

Γιατζόγλου: «Μόνο εγώ είχα διάθεση να νικήσω σήμερα»

bet365

Η Καβάλα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον προπονητή της να μιλά για απουσία θέλησης από την πλευρά των παικτών του.

Ο Στιβ Γιατζόγλου μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ανέφερε, «Νομίζω πως μόνο εγώ είχα διάθεση να νικήσω σήμερα. θελα να φύγω με νίκη. Είναι συν να κάνεις επιλογές και αλλαγές που πιάνουν. Είχαμε όμως εναντίον το πρόγραμμα, τη τύχη και τον χρόνο. Δώσαμε τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Αυτά είναι στο παρελθόν. Finito la musica passato la festa (μτφ.: τελείωσε η μουσική, έληξε η γιορτή)».

Στη συνέντευξη Τύπου αργότερα τόνισε πως, «Οι παίκτες μου έκαναν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην άμυνα. Το πανηγύρι βέβαια είχε τελειώσει φυσικά. Για μένα σημαντικό είναι το ότι δειπνήσαμε με τον πρόεδρο και μου είπε πως του χρόνου η Καβάλα θα είναι παρούσα στην Α2. Για μένα το νόημα της δήλωσης του είναι πως όλοι φταίμε! Δεν είναι στιγμή για κριτική, αλλά η πόλη θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα. Άλλες ομάδες υποβιβάζονται και διαλύονται».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Γκέλιος τόνισε, «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία στα πλέι οφ. 'Όσο για μας ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα, αφού είχαμε υποβιβαστεί και μαθηματικά. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για τον ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Το συναισθηματικό φορτίο ήταν μεγάλο. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που όλη τη χρονιά ήταν κοντά μας και ακόμη σε στιγμές που δεν τα πηγαίναμε καλά»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα