Mάντζαρης: «Είμαστε στενοχωρημένοι, όμως ο χρόνος δε γυρίζει πίσω»

Gazzetta team
Mάντζαρης: «Είμαστε στενοχωρημένοι, όμως ο χρόνος δε γυρίζει πίσω»
Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός οφείλει, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Euroleague, να συνεχίσει και να επικεντρωθεί πλέον στον στόχο του πρωταθλήματος, στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Υπάρχει απογοήτευση. Έχουμε μάθει να βρισκόμαστε στα play-offs και στους κορυφαίους της Ευρώπης. Φέτος δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στενοχωρημένοι. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, θα κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να αλλάξουμε τα μυαλά μας και τον τρόπο σκέψης, ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι κρίμα να τελειώσουμε τη σεζόν χωρίς τίτλο. Έχουμε κάνει πολλά λάθη και βρεθήκαμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Ρέθυμνο και να πάρουμε το πλεονέκτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι την ώρα των play-offs», ανέφερε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.