Ουνικάχα - Φενέρμπαχτσε 71-67

Ουνικάχα - Φενέρμπαχτσε 71-67
Σε ένα ακόμη αδιάφορο παιχνίδι η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 71-67 για την τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ 16, ολοκληρώνοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της.

Η Φενέρμπαχτσε έχει εδώ και τρεις αγωνιστικές εξασφαλίσει την πρόκριση από την πρώτη θέση του ομίλου της και έτσι ήταν εντελώς αδιάφορη για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοίρασε πολύ το χρόνο συμμετοχής και ξεκούρασε τους παίκτες του, καθώς την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η δύσκολη σειρά των playoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ουνικάχα από την πλευρά της, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση (μπορεί και οριστικά, καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινίσει που θα αγωνίζεται του χρόνου) πετυχαίνοντας την 4η νίκη της, σε ένα παιχνίδι το οποίο άρχισε με πολλές αποδοκιμασίες για την διοργανώτρια.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για 23 λεπτά, στα οποία ήταν καλός με 7 πόντους (1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ουνικάχα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 39-28. Η Φενέρμπαχτσε βελτίωσε λίγο την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, μείωσε τη διαφορά, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στα δίποντα (62%/37%), είχαν 6 περισσότερα ριμπάουντ και 1 λιγότερο λάθος.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης της Ουνικάχα ήταν ο Τζακ Κούλεϊ, ο οποίος σε 20 λεπτά είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, αριθμοί που του έδωσαν 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Χερσέκ αγωνίστηκε για 17 λεπτά, όμως δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν σκόραρε, είχε 2 λάθη και 1 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η αμυντική λειτουργία της Ουνικάχα στο δεύτερο δεκάλεπτο που κράτησε τη Φενέρμπαχτσε στους 8 πόντους και πήγε στα αποδυτήρια στο +11 (39-28).

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι την νίκη και τα καλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα, ενώ η Φενέρ την ευστοχία πίσω από τα 6,75μ.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Φενέρμπαχτσε την αστοχία της στα δίποντα (37%), ενώ η Μάλαγα το πολύ κακό 18% στα τρίποντα (4/22).