Σακίλ Ο'Νιλ εναντίον Big Show στην επόμενη Wrestlemania (;) (vid)

Σακίλ Ο'Νιλ εναντίον Big Show στην επόμενη Wrestlemania (;) (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νιλ σόκαρε τον κόσμο όταν μπήκε στο ρινγκ στην Wrestlemania της περασμένης Κυριακής και λίγες μέρες αργότερα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για... κανονική συμμετοχή του χρόνου.

Ο «Diesel» ήταν η συμμετοχή έκπληξη στο Andre the Giant Memorial Battle Royal της φετινής Wrestlemania και σύμφωνα με δηλώσεις του στην εκπομπή «Inside the NBA», ουσιαστικά προανήγγειλε ότι θα συμμετέχει κανονικά την επόμενη χρονιά.

«Την επόμενη φορά που θα παλέψω με τον Big Show και θα τον πετάξω πάνω σε ένα τραπέζι, δε θα υπάρχει κάτι για το οποίο θα μπορούμε να μιλήσουμε. Αυτό θα γίνει την επόμενη χρονιά, στο Ορλάντο», είπε χαρακτηριστικά ο 4 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ.

Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ο'Νιλ παλέψει κανονικά στην Wrestlemania της επόμενης χρονιάς, θα είναι η τρίτη φορά που κάποιος επαγγελματίας αθλητής το πράττει σε ένα τόσο μεγάλο show του WWE.

Το έχουν κάνει επίσης οι Φλόιντ Μέιγουεδερ (πυγμαχία) και ο παίκτης του NFL, Λόρενς Τέιλορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα