Κόμπι: «Αμφιβάλλω πως θα κλάψω στο τέλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ

Κόμπι: «Αμφιβάλλω πως θα κλάψω στο τέλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Κόμπι: «Αμφιβάλλω πως θα κλάψω στο τέλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Η 13/4 πλησιάζει κι ο Κόμπι Μπράιαντ ήδη έχει αρχίσει να φαντάζεται πώς θα 'ναι η τελευταία φορά στο παρκέ: Χωρίς δάκρυα, όπως χωρίς πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση με τους Τζαζ θα 'ναι η τελευταία της 20χρονης καριέρας του, θα 'ναι και στο δεύτερο σπίτι του, στο Staples Center, το τζάμπολ απέχει ελάχιστες ημέρες μακριά κι οι ερωτήσεις βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη για τον «KB24». Ο ίδιος δεν έχει κουραστεί ν' απαντάει, αν και «προτιμώ να μη το σκέφτομαι τόσο πολύ και με κυριεύσουν τα συναισθήματα».

Ποια συναισθήματα ακριβώς; «Όταν θα 'ρθει η ώρα, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάθομαι με δάκρυα να κυλάνε απ' τα μάτια μου. Αμφιβάλλω, αλλά μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω. Θα δούμε».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους ο Σπανούλης στο Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κι αν τα δάκρυα δεν είναι σίγουρα, ένα είναι, πως το «αντίο» θα τον βρει στην ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση. Παρόλα αυτά του αρκεί κι η νίκη, αν και «θα 'θελα ένα πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να γίνει, να, λοιπόν. Τέλος. Τέλος στ' όνειρο. Τέλος» είπε μεταξύ άλλων».

Τέσσερις και σήμερα...

 

Best of internet