Παπανικολάου: «Δεν είναι υγιές να ευχόμαστε αποτυχία του Παναθηναϊκού!» (gTV)

Παπανικολάου: «Δεν είναι υγιές να ευχόμαστε αποτυχία του Παναθηναϊκού!» (gTV)

Παπανικολάου: «Δεν είναι υγιές να ευχόμαστε αποτυχία του Παναθηναϊκού!» (gTV)
Ο Κώστας Παπανικολάου διδάσκει αθλητικό πολιτισμό και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gTV, μιλάει για την ανάγκη προώθησης του ελληνικού μπάσκετ. Οι προβλέψεις του για το F4, το «αντίο» σε Κόμπι και Διαμαντίδη, το ΝΒΑ και ο Αντετοκούνμπο.

Η αποψινή (21.45) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, θα είναι η πρώτη – μετά από πολλά χρόνια – ανάμεσα στις δύο ομάδες, που δεν θα έχει κανένα βαθμολογικό αντίκρισμα. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα λοιπόν, το πρωινό ραντεβού με τον 26χρονο διεθνή φόργουορντ στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», εξελίχθηκε σε μία μπασκετική κουβέντα που τα είχε όλα.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο gTV για τον τρόπο αντιμετώπισης του τελευταίου εφετινού αγώνα στην Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε ευτυχία για το ελληνικό μπάσκετ την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέϊ-οφ και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επικεντρωθούν στα λάθη που έκαναν φέτος και τα οποία τους στέρησαν την ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Τρικαλινός διεθνής άσος που επέστρεψε μετά από 2,5 χρόνια στον Πειραιά, μιλάει για την εμπειρία του ΝΒΑ, την Εθνική ομάδα, το φαινόμενο Αντετοκούνμπο, τους εφετινούς αποχαιρετισμούς σε Κόμπι Μπράϊντ και Δημήτρη Διαμαντίδη και το «γκελ» που έχουν στην Ευρώπη ο «Μήτσος» και ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ δεν παραλείπει να κάνει τις προβλέψεις τους για το εφετινό φάϊναλ-φορ τοτ Βερολίνου.