Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Ουίλιαμς!

Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Ουίλιαμς!

Gazzetta team
Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Ουίλιαμς!

bet365

Το ασφυκτικό πρέσινγκ του Παναθηναϊκού στον Ελιοτ Ουίλιαμς φαίνεται πως πιάνει τόπο, καθώς όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Οπως διέρρευσε από τους «πράσινους» η συμφωνία για την επόμενη χρονιά είναι προ των πυλών με τις λεπτομέρειες να απομένουν για να μπει η υπογραφή στο συμβόλαιο.

Την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που προσπαθεί να εξασφαλίσει από τώρα τον παίκτη, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι, όταν θα θελήσουν να μπουν «σφήνα» κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Είναι ενδεικτικό πως διάφορες ομάδες έχουν ρωτήσει για την φετινή αποκάλυψη του Παναθηναϊκού ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ρωσική ομάδα ενδιαφέρθηκε ακόμη πιο έντονα, διαβεβαιώνοντας τον παίκτη πως είναι σε θέση να προσφέρει ό,τι της ζητηθεί.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν προσπαθεί εδώ και καιρό να «κλειδώσει» την υπόθεση και απ' ό,τι φαίνεται είναι μια ανάσα από το να τα καταφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό κόστος της υπόθεσης Ουίλιαμς μπορεί να φτάσει και στα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, συμπεριλαμβανομένων της εφορίας και τις αμοιβές των ατζέντηδων!

Αλλωστε, ήταν λίγο - πολύ γνωστό πως τα νούμερα στην περίπτωσή του θα εκτοξεύονταν, πρώτον γιατί ήδη το υπάρχον συμβόλαιό του αγγίζει τις 200.000 μηνιαίως, συν του ότι ομάδες από την Τουρκία και την Ρωσία είναι ικανές να προσφέρουν αυτά τα χρήματα.

Ο Ουίλιαμς από την πλευρά του έχει μεν σαν στόχο την επιστροφή στο ΝΒΑ, αλλά από την άλλη αντιλαμβάνεται πως τα συγκεκριμένα χρήματα δεν θα τα βρει σε... 100 ζωές στο ΝΒΑ. Εξ αρχής είχε ως αφετηρία τα 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, δεν βιαζόταν να συμφωνήσει με λιγότερα κι όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει η οριστική συμφωνία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα