Σέρχιο: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης»

Σέρχιο: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης»
Να δείξει ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση κόντρα στη Χίμκι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο γκαρντ των Μαδριλένων, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας πως ελπίζει να αντιμετωπιστεί και η Ρεάλ και η Χίμκι ισάξια.

«Έχουμε δείξει πως στα δύσκολα παρουσιάζουμε το καλύτερο πρόσωπο της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε την ευκαιρία να είμαστε στην επόμενη φάση και έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονούμε γα το παιχνίδι», είπε αρχικά.

«Ίσως, αν μας είχαν πει στην αρχή του TOP 16, ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έναν "τελικό" μέσα στην έδρα μας να ήμασταν ευχαριστημένοι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την Χίμκι και για την... υποχρέωση της Ρεάλ να αγωνιστεί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης:
«Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός τα βρήκε πολύ σκούρα. Ξέρουμε ότι έρχονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θα πρέπει να τους δείξουμε πως είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πως το γήπεδό μας είναι οχυρό»

Τέλος, αναφέρθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας:
«Οι αριθμοί λένε πως έχουμε τιμωρηθεί με πολλές τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά φέτος, αλλά περιμένουμε πως στο παιχνίδι με τη Χίμκι θα αντιμετωπιστούμε επί ίσοις όροις και εμείς και η αντίπαλη ομάδα».