Κατσίβελης: «Να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας!»

Κατσίβελης: «Να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας!»

Κατσίβελης: «Να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας!»

bet365

H AEK έχει αποδείξει πως μπορεί να μπει... σφήνα στους «αιώνιους» κι ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε στο gazzetta.gr πως πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους. Μαυροειδής: «Στα playoffs το πραγματικό πρωτάθλημα».

Πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ γνώριζε πως τίποτα δεν θ' αλλάξει και πως θα τερματίσει σίγουρα τέταρτη στην κανονική περίοδο. Παρόλα αυτά μπροστά της είχε ένα ντέρμπι κι ενώ δεν πραγματοποίησε καλό πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε από το -15 και διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη νίκη που θα της έδινε την ψυχολογία που χρειάζεται εν όψει των playoffs. Ωστόσο, ακόμα ένα ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Ένωση να μην παίρνει το ροζ φύλλο.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε στο gazzetta.gr πως πρέπει να καταλάβουν πως μπορούν, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέφερε ότι είναι καλό που δεν... παραδίδουν εύκολα τα όπλα και πως οι πραγματικές ομάδες φαίνονται στα playoffs.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από όχι ένα και τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά μπήκαμε δυνατά στην τρίτη περίοδο. Γυρίσαμε το ματς, προηγηθήκαμε και με τέσσερις πόντους, αλλά μετά έγιναν κάποια λάθη κυρίως στην άμυνα. Δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια και στην επίθεση δεν είχαμε τις συνεργασίες που θα θέλαμε και χάσαμε».

Η Ένωση έχει δείξει πως μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες και ο νεαρός γκαρντ μίλησε για το αν μπορεί η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στα playoffs: «Έχουμε την ευκαιρία. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Πρέπει να το πιστέψουμε κι εμείς περισσότερο και να το δείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και να δώσουμε τα πάντα γι' αυτό».

Μαυροειδής: «Το παλέψαμε, το πιστέψαμε!»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής από την πλευρά του τόνισε πως η ΑΕΚ δεν τα... παρατάει εύκολα και πως αυτό θα τους βοηθήσει στα playoffs: «Είχαμε πάθος και το παλέψαμε και το γυρίσαμε το παιχνίδι. Το παλέψαμε. το πιστέψαμε, το κυνηγήσαμε και φτάσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικούμε τη νίκη. Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς. Είναι καλό το ότι παλεύουμε αυτά τα ματς κι είμαστε μέσα στο παιχνίδι και δεν χάνουμε εύκολα, χωρίς να... παραδώσουμε τα όπλα. Αυτό είναι καλό για εμάς για τη συνέχεια.

Συγκεντρωνόμαστε στα playoffs κι ετοιμαζόμαστε από καιρό γι' αυτά τα παιχνίδια. Εκεί, είναι το πραγματικό πρωτάθλημα. Εκεί, φαίνονται οι ομάδες και τι μπορούν να πετύχουν και που μπορούν να φτάσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα