Παρουσία Τζόρνταν και Σακίλ ο τελικός του NCAA (pics & vid)

Παρουσία Τζόρνταν και Σακίλ ο τελικός του NCAA (pics & vid)

Παρουσία Τζόρνταν και Σακίλ ο τελικός του NCAA (pics & vid)

Η March Madness φτάνει απόψε στο τέλος της με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε North Carolina και Villanova και στις εξέδρες του ΝRG Stadium βρίσκονται, μεταξύ άλλων, τόσο ο Μάικλ Τζόρνταν, όσο και οι Σακίλ Ο' Νιλ και Άλεν Άιβερσον.

Τα βλέμματα όλων των φίλων του μπάσκετ βρίσκονται απόψε στραμμένα στο Χιούστον, όπου North Carolina και Villanova βρίσκονται αντιμέτωπα στο μεγάλο τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Το Final-Four του NCAA και κατ' επέκταση και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα και εμπορικότερα αθλητικά γεγονότα στις ΗΠΑ (ενδεικτικό και το γεγονός πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ) και έτσι στις εξέδρες του NRG Stadium βρίσκονται και πολλές λαμπερές παρουσίες.

Μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται τόσο ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες του North Carolina από το οποίο αναδείχθηκε, αλλά και ο Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος δεν χάνει κανένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και μετά τη παρουσία του στη Wrestlemania 32, δίνει το «παρών» και στο Χιούστον. Την αναμέτρηση παρακολουθεί και ο Hall of Famer πλέον, μαζί με τον «Shaq», Άλεν Άιβερσον. 

 

Best of internet