Και επίσημα στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Ίνγκραμ (vid)

Και επίσημα στο ντραφτ του ΝΒΑ ο Ίνγκραμ (vid)

bet365

Επισημοποίησε τη συμμετοχή του στο ερχόμενο ντραφτ του ΝΒΑ ο Μπράντον Ίνκγραμ, τον οποίο οι αναλυτές στέλνουν στις δυο πρώτες επιλογές.

Ο Ίνγκραμ ολοκλήρωσε την μονοετή παρουσία του στο κολέγιο του Duke με μέσους όρους της τάξεως των 17,5 πόντων και 7 ριμπάουντ και θεωρείται ένα από τα καλύτερα prospects της χώρας μαζί με τον Σίμονς.

Τα στοιχεία του θυμίζουν πολύ αυτά του Κέβιν Ντουράντ, καθώς έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι ψηλός με μακριά άκρα, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν κάνει επαφές μαζί του οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ.

«Ο Ίνγκραμ είναι ένας ξεχωριστός παίκτης που ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του», είπε αρχικά ο προπονητής του, Μάικ Ζιζέφκσι.

«Ο Μπράντον είναι ένας πολύ εφευρετικός νέος, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια. Θα είμαστε πάντα περήφανοι που τον είχαμε στην οικογένεια του Duke και πάντα θα παρακολουθούμε την πορεία του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα