Κάρι: «Ο Άιβερσον ήταν η έμπνευσή μου»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ι Ο MVP

Κάρι: «Ο Άιβερσον ήταν η έμπνευσή μου»

Τεράστιος θαυμαστής του Άλεν Άιβερσον ήταν ο Στεφ Κάρι, δηλώνοντας πως ο «Α.Ι» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον όταν ήταν μικρός.  

Κάρι: «Ο Άιβερσον ήταν η έμπνευσή μου»

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ, ο οποίος χθες φόρτωσε με 39 πόντους (9/13 τρ) το καλάθι των Μπλέιζερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μελλοντικό Hall of Famer.

«Ήταν ένας τύπος που λάτρευα να βλέπω, λόγω του τρόπου παιχνιδιού του, της αξίας του, αλλά και της ιστορίας του», είπε αρχικά ο MVP.

«Αποτέλεσε έμπνευση για μένα το γεγονός πως ήξερα ότι μπορούσε κάποιος να αψηφίσει όλα τα προγνωστικά όσο είναι στο παρκέ και παίζει, αλλάζοντας το παιχνίδι. Όλοι ήθελαν να αντιγράψουν τα crossovers του, ειδικότερα αυτό κόντρα στον Τζόρνταν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι μπορούσε να παρακολουθεί από κοντά τον Άιβερσον, αρκετά συχνά, λόγω του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν στην ομάδα του Τορόντο, οπότε πηγαίναμε συχνά στα παιχνίδια. Τον έβλεπα στο παρκέ και δε μπορούσα να πιστέψω πως όσα έκανε ήταν πιθανά. Το... μοτέρ του δε σταματούσε ποτέ. Η ανταγωνιστικότητα και η επιθυμία του επίσης. Έπαιζε με φοβερό πάθος. Λάτρευες να τον βλέπεις να παίζει εξαιτίας των όσων έφερνε στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά.

Best of internet