Σκουρτόπουλος: «Θέμα εμπειρίας»

Σκουρτόπουλος: «Θέμα εμπειρίας»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θεωρεί πως η εμπειρία ήταν το στοιχείο το οποίο έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε χαρακτηριστικά... «Έγινε ένα πολύ καλό ματς και συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Η δική μας ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Πιέσαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία, ειδικά στις τελευταίες τέσσερις επιθέσεις δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Δεν ήμασταν ομαδικοί και το πληρώσαμε. Με μία καλή επίθεση, ο Άρης κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων. Η εμπειρία.

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε αν είμαστε στα playoffs, το οποίο είναι ο στόχος μας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Νομίζω δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά. Τα όρια μας είναι εκεί. Παλεύουμε. Δεν ήμασταν τυχεροί στην διάρκεια της χρονιάς αλλά ούτε και τώρα, καθώς χάσαμε τον Χάρη Γιαννόπουλο κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο δεύτερο γύρο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια.Έχουμε πει πολλές φορές ότι η απειρία μας είναι το μεγάλο μας μειονέκτημα. Σήμερα βάλαμε τα πιο έμπειρα παιδιά στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Συγχαρητήρια στον Άρη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είχαμε μία δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε. Μία οργανωμένη ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Ξεκινήσαμε με στόχο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο σε μεγάλο ποσοστό το επιτύχαμε και για αυτό είχαμε και το προβάδισμα. Στο τέλος χάθηκε η συγκέντρωση μας και δίκαια ο Άρης πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα για να μπούμε playoffs, δεν είναι στο χέρι μας αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα