Mάικ Τζέιμς: «Θέλω αυτόγραφο του Διαμαντίδη» (pic)

Gazzetta team
Mάικ Τζέιμς: «Θέλω αυτόγραφο του Διαμαντίδη» (pic)
Η Λαμποράλ Κούτσα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα play-offs της Euroleague, ωστόσο ο Μάικ Τζέιμς ξέκλεψε λίγο χρόνο και ασχολήθηκε και αυτός με τη σειρά του με τον Euroleague Legend, Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας πως θέλει ένα αυτόγραφο του αρχηγού των «πρασίνων».

H Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε με δραματικό τρόπο της Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη στο game-winner τρίποντο του Mπέρτανς, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία της στα play-offs της Euroleague.

Ο Μάικ Τζέιμς μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Βάσκους, με τον Αμερικανό γκανρτ να μετρά 27 πόντους με 6/6 τρίποντα.

Παρ' όλα αυτά, ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού άφησε για λίγο στην άκρη τους πανηγυρισμούς και σχολίασε και αυτός με τη σειρά του τη σημερινή βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη και την ανάδειξή του σε πέμπτο κατά σειρά Euroleague Legend.

Μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o άσος της Λαμποράλ Κούτσα εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει ένα αυτόγραφο από τον αρχηγό των «πρασίνων», αναφέροντας:

«Είναι περίεργο που θέλω αυτόγραφο του Διαμαντίδη; Είναι ένα θρύλος στο κάτω-κάτω»